Post by dischooganera on Feb 6, 2022 16:51:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja daug raktų ▞▞▞
▞▞▞ The Cook - 3D Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Man patinka šis žaidimas, man tikrai patinka, tiesiog negaliu tęsti. Yra daugybė skelbimų, pavyzdžiui, kai ką nors padarote, gaunate skelbimą. Kitas dalykas, kuris mane trikdo, yra tai, kad nenurodoma, ką jiems duoti, kai jie užsisako. Lyg tai jums nieko nepasakys, tada patirsite bėdų, kad įdėsite ką nors kita. Ir kai kuriems iš jų fiziškai neįmanoma įdėti mažiau. Lyg turėčiau įdėti daugiau dalykų, kad jį nukirpčiau. Nemačiau, kad niekas kitas į tai atkreiptų dėmesį, bet mane tai varo iš proto.
Man patinka žaidimas. Tai gana gražu, bet jaučiu, kad per boso lygius teisėjai turėtų būti „griežtesni“. Aš padariau tris iš jų ir visi mes balsavome vienodai. Aš turėjau dešimtuką, o oponentas – 7.
Tai baisu, aš žaidžiau, bet jie nesako jums, jei personažas nemėgsta tam tikro maisto, jie tai daro, bet tai tik 1, 2 ar 3 gaminiai. Aš žaidžiu ir jie skundžiasi, kokiais kitais ingredientais aš ten teršiau, nors to neparodė.
Man patinka, kad žaidimo skelbimai nepasirodo kiekvieną kartą, kai ką nors baigiu
Geriausias žaidimas mano gyvenime
Pats žaidimas nėra blogas, bet kiekviena žaidimo parinktis rodo reklamą žaidžiant žaidimą, o baigus lygį paleidžiama reklama. Ekrano apačioje taip pat yra reklama. Čia tiesiog pilna reklamų. 80% skelbimų, 20% žaidimo
The Cook - 3D Cooking Game Casual qzgi
Žaidimas GALI būti įdomus, jei nebūtų NEPADAROJO kiekio skelbimų. Ekrano apačioje yra skelbimai, skelbimai prieš žaidžiant lygį, skelbimai žaidimo lygio viduryje ir net baigus lygį – būsite apdovanoti objektu, kurį galite gauti tik žiūrėdami reklamą. Bet koks atlygis, kurį gausite – esate priversti žiūrėti skelbimą, kad jį padidintumėte. Skelbimo žiūrėjimo mygtukas yra žymiai didesnis ir dedamas per vidurį, tuo tarpu galimybė jį praleisti pasirodo tik po kurio laiko pilku tekstu.
Tai toks gražus maisto gaminimo žaidimas. Šiame žaidime skonis yra tikras, kad ir ką mes gaminame, skonis yra tikras, o šiame žaidime mūsų klientai taip pat mėgsta ir nemėgsta mūsų maisto pagal skonį. Funkcijos yra tokios gražios. Taip pat yra daug stebinančių dovanų ir čia mes gaminame tikrą maistą. Išbandykite šiuos žaidimus vieną kartą
Tiek daug skelbimų, jie labai trikdo žaidimą, nes atsitiktinai pasirodo ruošiant patiekalą. Be to, nėra nurodymų, kaip žaisti žaidimą, o kai kuriuos maisto produktus sunku atpažinti. Tai taip suerzino, kad ištryniau jį po 5–10 minučių žaidimo. Nerekomenduoju šio žaidimo.
Na tikrai gražus žaidimas gust one YRA DAUG SKELBIMŲ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ačiū.
The Cook - 3D Cooking Game Įprastos temos phu
Iš šio žaidimo tikėjausi daugiau, bet liko nusivylęs. Suprantu, kad skelbimai yra tarp lygių, bet vidutinio lygio skelbimai erzina. Nuo daržovių pjaustymo pereinu prie reikalo žiūrėti reklamą be jokios priežasties. Apmaudu, todėl tiesiog pašalinsiu
Per daug skelbimų. Jau turime galimybę padvigubinti brangakmenius ir pinigus iš skelbimų. Tačiau žaidimas verčia jus žiūrėti skelbimus kiekvieną kartą, kai pereinate į kitą stotį. Kai kurie netgi nepraleidžiami ir neleis jums grįžti į žaidimą, nebent jį spustelėsite. Neįdiekite jo, jei nekenčiate priverstinių skelbimų. Tiesiog laikykite skelbimus ant dvigubų brangakmenių ir pinigų
VISI
Geras žaidimas 👍😊 bet kai jau gauni lava kardą ir tau vėl siūlo gauti tai amžinai reikia perkrauti žaidimą, ir dar tau visada reikia pirkti lauko baldus☹️. Ar galite pataisyti šias klaidas.? 🙏
Šitas žaidimas labai įdomus
Geras maisto gaminimo žaidimas, jei žaidime yra daug dalykų, tai sukelia vėlavimą, bet valdymas geras. dabar brangakmenius galima panaudoti, bet dabar popieriniai pinigai nieko nedaro. Padarykite brangakmenius ir popierinius pinigus galėsite panaudoti kitame atnaujinime.
Man patinka šis žaidimas. Tai taip sukelia priklausomybę. Mėgstu gaminti, todėl tai puiku. Problema ta, kad mačiau tiek daug neigiamų atsiliepimų. Ne kartą mačiau atsiliepimų apie per daug skelbimų. Kūrėjai sunkiai dirbo prie šio žaidimo ir daug daugiau, o būdas užsidirbti pinigų yra kaip. JIE TURI TURĖTI SKELBIMUS. Taip pat kūrėjai nekontroliuoja, kokios reklamos rodomos. Mačiau apžvalgą, kurioje kalbama apie netinkamus skelbimus. TAI PAGRĮSTA, Į KĄ ŽIŪRITE.
Žaidimas yra įdomus, o idėja gera, tačiau ją stabdo pateiktų skelbimų kiekis. Beveik po visko, ką padarysite, skelbimas bus paleistas. Pusę žaidimo praleidžiate žiūrėdami skelbimus. Neprieštarauju, jei po kiekvieno užsakymo yra skelbimas, bet vietoj to jūs gaunate nuo 2 iki 3 skelbimų kiekviename užsakyme. Tai erzina. Jei jie sumažintų skelbimų skaičių, matau tik geresnį žaidimą. Žaidimas taip pat kartojasi, todėl vėl ir vėl darote tą patį. Priešingu atveju tai įdomus žaidimas.
Žinau, kad reklama yra tai, kaip jūs gaunate atlyginimą, ir mes dėkojame jums už puikius žaidimus. Bet tai per daug skelbimų. Kas 20 sekundžių manau. Tai gadina žaidimo patirtį. Geras žaidimas taip.
Negaunu daug priedų, ar tai iPhone dalykas? Ši programa yra labai smagi! Tačiau man neteikiama pamoka, o kai klientas įvertina pjovimą, aš paprastai gaunu blogą balą, todėl nežinau, ką dėti į kai kuriuos maisto produktus, bet apskritai tai labai smagi programa.
Man labai patinka šis žaidimas! Tai geras žaidimas praleisti laiką. Bet aš manau, kad ta pjaustymo dalis šiek tiek erzina. Atnaujinus žaidimą viskas nesiseka. Sudedamųjų dalių dabar nebuvo, ką uždirbome anksčiau, o klientai užsako ingredientų nėra. Bet mes juos uždirbame anksčiau, todėl jie turi būti prieinami. Prizas nieko nerodo. Ar galėtumėte tai pataisyti, prašau?
Labai idmus žadimas pataršeu paršusti ši žadim
The Cook - 3D Cooking Game ミニゲーム gicy
Tai geras žaidimas. Visada svajojau kam nors gaminti maistą ir naudoju šią programą. Skyriau tris žvaigždutes, nes skelbimų yra, bet nedaug. Tik norėčiau, kad būtų mažiau skelbimų ir daugiau gaminimo.
Tai geras žaidimas, kurį galime gaminti savo maistą ir dovanoti žmonėms, kuriuos myliu šiame žaidime, todėl turėtumėte išbandyti savo gyvenimą ir mėgautis šiuo žaidimu, ačiū ir dar vienas žaidimas yra toks geras, taip geras😍😍😍😍 😍😍😍😍😍😍
Žaidimas yra labai mielas ir paprastas, bet mano problema yra skelbimai.Jis taip baisu, jei gaminsite maistą, tada bam! Dar viena reklama! Tada viskas, ką galite reikalauti, reikia, kad galėtumėte žiūrėti skelbimą. Net negausite Pradėjau nuo skelbimo apačioje, tai taip erzina.
Geras žaidimas, graži grafika, bet skelbimų kiekis beprotiškas. Žaidimo viduryje skelbimas apims visą ekraną. Jei norite žaisti be jų, tiesiog išjunkite „Wi-Fi“, bet... jūs praleidžiate galimybę gauti gražių lėkščių ir nemokamų ingredientų.
Tai siaubinga. Klientai jums sako, kad kažko nori, bet kai kitas klientas pasakys, kad nori to paties, jis visada turės skirtingų ingredientų. Be to, jie niekada nemoko jūsų, kaip gaminti naujus receptus, ir jūs niekada nežinote. Taip pat!!! Kas 5 žaidžiamas sekundes pasirodo atsitiktinis žaidimo priedas, kuriame yra mažiausias išėjimo mygtukas, kurį jis visada siunčia į žaidimų parduotuvę. Sąžiningai baisus žaidimas, palyginti su kitais mobiliesiems žaidimais. Nesuprask, prisiekiu, tu to nekęsi.
Reikia pagalbos? „Cook yoursefts“, kad įdiegtumėte „The Cook“ – 3D gaminimo žaidimą. Smagu gaminti! Naudokite savo mėgstamą daržovę, kad gamintumėte šį skanų gaminį ir patiekite pirkėją prieš tai, bet išvirkite daržovę prieš kepdami, o paskutinis yra įdėti druskos, lapų, pipirų ir daug klientų verčia jus gaminti ingredientus ir gaminti. tarnauja viskam, kam tarnauja skoniui. Ko lauki? Įdiegti dabar! --> Įdiegti dabar
Kvailas žaidimas. Labai norėčiau jį pažaisti... jei galėčiau net atsisiųsti. Žaidimas atrodo įdomus ir viskas, ir aš tikiu, kad man jis patiktų. Tačiau yra tik viena paaugliška COLLOSAL problema. atsisiunčiu. Atsisiuntimas pasiekia 100 procentų. Rašo įdiegti. Tada jis sako „laukiama atsisiuntimo“ ir iš naujo paleidžiamas atsisiuntimas. Turiu Samsung Galaxy J3 Orbit. Akivaizdu, kad tai androidas. Bet žaidimas neatsisiunčiamas. Jei galėtumėte susisiekti su manimi dėl šios problemos ir padėti ją išspręsti, mielai išbandysiu programą.
Šis žaidimas yra puikus, bet vienintelis dalykas yra tai, kad skelbimai yra visur, aš žinau, kaip jie uždirba pinigų, bet iš tikrųjų aš sukūriau būdą, kaip sustabdyti skelbimus ir tai vis tiek erzina, nes daug kam reikia jūsų Žiūrėkite skelbimą, kad gautumėte prekę ar bet ką, bet tai puikus žaidimas
The Cook - 3D Cooking Game Įprastos temos phu
Man tai patinka! Tai tikrai gerai, kad man geria burną. Taip yra todėl, kad tai paskatino mane gaminti savo tradicinį maistą.
Man patinka šis žaidimas. Bet po 3 dienų jis sugenda, aš net negaliu praeiti pro įkėlimo ekraną. Mano telefonas pasakė išvalyti talpyklą, bet net ir tada jis vis tiek sugenda. Tai mane taip liūdina. Bet dėl šios priežasties pašalinau šį žaidimą. Nėra prasmės, kad jis užimtų vietos mano telefone, jei net negaliu jo žaisti.
Labai vertinu, kad maistą galime laikyti saugykloje, todėl jis nuolat nekeičia maisto produktų. Vienintelis dalykas, dėl kurio esu sumišęs, yra tai, kad ingredientai, kurių prašoma, yra dalykai, kurių dar neturiu. Kaip sūris😂 Nemanau, kad avatarai neatsilieka nuo žaidimo pokyčių.
Šis žaidimas tikrai smagus! Yra daug ką gaminti ir man tai patinka. Aš turiu galvoje, kad myliu. Bet kai kurie klientai nori užsisakyti ledų, aš nepajutau, kad gaminu ledus, nes tu tiesiog dedi priedus ir tada apvolioji su grietinėle. Tai nėra toks jausmas, kad gaminu ledus. Turėtumėte įdėti kaip ledų gaminimo aparatą ar pan. Man tai patinka, bet aš tik noriu, kad tu tai pataisytum. Ačiū
Iš pradžių man labai patiko šis žaidimas. bet ten per daug skelbimų. jis man pasakys, ar noriu naujo ingrediento (turiu žiūrėti skelbimą, kad jį gaučiau), o aš pasakysiu ne, ačiū ir vis tiek man rodo skelbimą. Aš taip arti, kad ištrinčiau programą.
Reklama reikalinga rėmimui, bet jei taikote skelbimą „Kiekvienas judesys“, nemanau, kad tikrai įmanoma žaisti žaidimą ir tuo pat metu juo mėgautis. Gėda, kad tai darote šios pasaulinės pandemijos metu. IŠTRINAMAS šis žaidimas dabar. SMH.
Šį žaidimą labai smagu žaisti, absoliučiai rekomenduojama mano mažajam pusbroliui, jo nemėgo, tarsi jis visą laiką prašytų manęs žaisti tą žaidimą, o ne žaisti kovinį žaidimą, priešingai nei jam patinka žaisti tuos žaidimus, todėl labai džiaugiuosi, kad jai patiko žaidimas. daug ir šis žaidimas iš tikrųjų yra labai geras, todėl jei kas nors iš jūsų mažosios pusseserės mažosios dukros mažamečio sūnaus ar bet kokio kito turite mažylį ir jūsų namus, tikrai rekomenduojame
Labas rytas ką veiki kad ir su juo 0 ir kaip ten kas nors gali ir 9 kad tai ne tik savo malonumui ir 80 kad 6 ir
Visi skelbimai yra vienodi. Norėčiau, kad galėčiau sumažinti tiek id kaip tbh. Tai net ne laikmatis..
Sitas zaidimas tam kad galetum gaminti ir tapti chulinaru.
Per daug reklamos, aš net nepasirinkau savo ingredientų ir pasirodo reklama. Pusę laiko dvigubina reklamą iš eilės ir programa sugenda – tik tuščias baltas ekranas ir aš turiu priversti jį uždaryti.
Tai labai smagu, bet yra tik 4 skirtingos vietos, kurias galime ištirti nugalėję kitą virėją ir po SAKURA GARDEN, turime jį iš naujo paleisti iš MIESTO. Tačiau vis tiek gauname skirtingų ingredientų, todėl man tai patinka. TIKRAI, AŠ NORIU NET NEMOKAMOS ŽAIDIMO REŽIMO..PRIDĖKITE. ~AČIŪ🌈🦄
Žaidimas nuostabus. Nežinau, ką galvoja kiti, bet man patinka žaidimas Problema ta, jei galime pridėti daugiau ingredientų, pvz., kai gaminame salotas, negalime pridėti daug ingredientų ir plzz pataisykite i🙏
Helix Stack Jump: Fun Addicting Ball Puzzle სხვადასხვა xdld