Post by dischooganera on Feb 6, 2022 17:06:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hungry Shark Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hungry Shark Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλειδώστε όλα ▞▞▞
▞▞▞ Hungry Shark Evolution 2022 version ▞▞▞
Ε λοιπον μολις πηρα τον magmajira στην προσφορα και τωρα εχω ολους τους σουπερ-καρχαριες.Το μονο κακο ειναι πως το κλουβι με τους δυοτες πολλες φορες παει γυρω γυρω και για παραδειγμα μια φορα ημουν στη μια ακρη του μαπ και με πεταξε αυτο στην αλλη μερια. του μαπ πανω στην νεκροκεφαλη,σας παρακαλω διωρθωστε το.Κατα τ'αλλα το παιχνιδι ειναι φανταστικο και τελειο👌👍!
Δεν μπορώ να κανω ενημερωση γιατι θελει πολλη μνημη εκτος αυτου πολυ καλο παιχνιδι αν μαζευες λεφτα ευκολοτερα θα ηταν καλυτερο
Hungry Shark Evolution: Haie Arcade hlrm
Download Ονειροκρίτης Ερμηνεία Ονείρων APK - Latest Version
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά ο χάρτης γίνεται βαρετός. Δεν μπορώ να βρω την παγκόσμια έκδοση που έχει διαφορετικούς χάρτες για να παίξει γύρω από διαφορετικές περιοχές του κόσμου, υπαινίσσεται το όνομα, αλλά αυτό είναι που παίζω πολύ Επεξεργασία γεια προγραμματιστές είδα το μήνυμά σας πραγματικά ανυπομονώ να παίξω ξανά, διέγραψα γιατί δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό όσο ο κόσμος ελπίζω να έκανες τις ενημερώσεις που ζήτησα
Είναι υπέροχο αλλά που είδα το 16+
Διορθώστε αυτό το παιχνίδι, δεν μπορώ να το κατεβάσω, αλλά έχω πολύ χώρο ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΑΥΤΟ .Πρέπει να παίξω γιατί όλοι οι φίλοι μου το παίζουν ΦΙΞ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 🥺
8 κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές για Windows Phone - in2life
Αρκετά διασκεδαστικό και νέο περιεχόμενο πολλές φορές
Καταργήθηκε η εγκατάσταση μετά την επαφή με το σφυροκέφαλο καρχαρία γιατί πόσο τρελά ενοχλητικές είναι οι διαφημίσεις. Δηλαδή το καταλαβαίνω, είναι πηγή εσόδων. Αλλά πρέπει να τα κάνετε όλα τρελά μακριά και να μην μπορείτε να τα παραλείψετε; Για να μην αναφέρουμε ότι οι διαφημίσεις είναι αρκετά συχνές. Ήθελα να παίξω το παιχνίδι, να μην ξοδεύω για πάντα παρακολουθώντας διαφημίσεις για παιχνίδια που πραγματικά δεν μπορούσα να με νοιάζω.
Ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αλλά θα ήθελα η ομάδα ανάπτυξης, να δημιουργήσει νέα αφεντικά και πιο προϊστορικά υδρόβια πλάσματα, και περισσότερες διαστάσεις στο παιχνίδι. Αυτό θα το έκανε πιο διασκεδαστικό
9/10 φορές επιβιώνω για 20 δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω γιατί υπάρχουν καρχαρίες που με σκοτώνουν με 1 δάγκωμα στο σημείο που γεννώ. Παίζω 3 μέρες και αυτό με κάνει ήδη να βαριέμαι
Δεν θα το ελεγα
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά ο λόγος για τον οποίο είναι 3 αστέρια είναι επειδή δεν μπορώ να ενημερώσω το παιχνίδι ... όταν παίζω HSE λέει ότι πρέπει να ενημερώσω το παιχνίδι αλλά αντ 'αυτού..... Δεν υπάρχει κουμπί "Ενημέρωση", διορθώστε το. Α και αν διορθωθεί θα το κάνω 4 αστέρια
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά ενδιαφέρον, μπορώ να πω ότι με διδάσκει επίσης ορισμένους τύπους καρχαριών. Το να παίζω τακτικά του παιχνιδιού δεν ήταν εύκολο. Για να πω, ο μεγάλος λευκός καρχαρίας είναι πολύ ακριβός, αναρωτιέμαι για το μεγαλόδωρο και τους υπόλοιπους. Θα πείραζε να μειωθεί η τιμή των καρχαριών; Λοιπόν, ήταν διασκεδαστικό να παίζω αυτό το παιχνίδι.
ΜΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έχω κατεβάσει αυτό το παιχνίδι δύο φορές και δεν έχει σημασία πόσες φορές προσπαθώ ο καρχαρίας δεν κινείται. Έχει μια μεγάλη γυαλάδα που αφήνει τον καρχαρία κολλημένο στον αέρα. Παρακαλώ διορθώστε αυτό το πρόβλημα Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι!
Ειναι πολυ καλο παιχνιδι!
Υπάρχει ένα σφάλμα όπου το στοιχείο που εμφανίζεται ως κλουβί παρεμβαίνει στη συσκευή αναπαραγωγής, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μεταφέρει ένα τεράστιο ποσό στον ουρανό ή τον ωκεανό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η υγεία και η αντοχή εμφανίζουν ανεπιθύμητα μηνύματα σε όλη την οθόνη με αποτέλεσμα να πεθάνετε. Το έχουν αναφέρει και άλλοι. Ωστόσο, η Ubisoft απαντά μόνο με το "παρακαλώ μεταβείτε στον ιστότοπό μας". Είμαι δυσαρεστημένος για άλλη μια φορά με το σφάλμα στο παιχνίδι. Συμβαίνει εδώ και μήνες σε αυτό το σημείο και δεν ακούνε.
Super Wings : Jett Run Arkade ybqx
Λατρεύω το παιχνίδι ιδιαίτερα επειδή υποστηρίζει ελεγκτές bluetooth, αλλά αυτό πιθανότατα δεν θα είναι στην επόμενη ενημέρωση, αλλά μπορείτε να προσθέσετε αίμα όπως το 2019. Ω και 1 άλλο πράγμα μπορεί το είδος σας να μην σας επιτεθεί γιατί είναι κάπως ενοχλητικό ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΤΕ και οι dunkolsteos δεν ξέρουν αν το έγραψα σωστά, αλλά η υγεία του είναι πολύ γρήγορα, παρακαλώ διορθώστε αυτό
Στην αρχή είναι βαρετό Αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλό
Λοιπόν, έγραψα μια καλύτερη κριτική, αλλά τώρα το να το παίζω περισσότερο μοιάζει εεεεεε, για παράδειγμα, όταν αποκτήσετε το υπέροχο λευκό, όλα γίνονται 4 φορές πιο δύσκολα για παράδειγμα: πολύ περισσότερα ορυχεία, ειδικά περισσότερα ultra mines, και άνθρωποι πολύ πιο δυνατοί από εσάς. Και σήμερα συνάντησα nessie, επίσης ο ρυθμός αναπαραγωγής του ορυχείου ανεβαίνει πολύ ψηλά αφού πάρεις το υπέροχο λευκό
Το θέμα ενημέρωσης δεν λειτουργεί
Ξαφνικά με γύρισε στην αρχή και ενώ μάζευα νομίσματα να αγοράσω τη φάλαινα, με γύρισε στο πρώτο επίπεδο. Κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό. ΒΟΉΘΕΙΑ.
Από τότε που κατέβασα για πρώτη φορά αυτό το παιχνίδι, δεν έχει λειτουργήσει σωστά ακόμα κάθε φορά που πηγαίνει στο Gold Rush σε δυσλειτουργίες και ο καρχαρίας δεν κινείται σωστά, μπορείτε να διορθώσετε αυτά τα 3 νέα είναι πραγματικά γελοίο όταν δεν λειτουργεί σωστά
Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά μακάρι να χαμήλωσαν τις τιμές των καρχαριών και πόσο γρήγορα μειώνεται η υγεία του καρχαρία αν δεν φάει κάτι Διαφορετικά αυτό είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι
μεγάλη μαλακία
Με πεατει εξω!!!😢😰😬😡
PS4 Games
Παιχνίδι οπαδών
Εξακολουθώ να λατρεύω αυτό το παιχνίδι βαθιά στην καρδιά μου, αλλά με πονάει να βλέπω πόσο έχει υποβαθμιστεί σε ποιότητα μόλις τον τελευταίο χρόνο. Φαίνεται ότι βιάζουν συνεχώς ενημερώσεις τώρα, και καθένας παρουσιάζει πάντα κάποιο νέο σφάλμα παιχνιδιού που θα χρειαστούν μήνες και μήνες για να διορθωθεί σωστά (αν υπάρχει). Ο Aaron εξακολουθεί να μην μπορεί να σκοτώσει καρχαρίες με δηλητηριώδη πυρά (δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ακόμα σε αυτή την κατάσταση μετά από 4 μήνες), η ικανότητα του πεσκαντρίτσα του Abyssaurus έχει σπάσει από την ενημέρωση του Shark Week, ο Stabby (ένα κατοικίδιο επί πληρωμή) δεν έχει καν την ικανότητα να είναι διαφημίζεται με. Το χειρότερο μέρος είναι ότι δεν υπάρχει σχεδόν ΚΑΜΙΑ επικοινωνία από τους προγραμματιστές ή οποιονδήποτε άλλον σχετικά με αυτά τα ζητήματα. Αισθάνομαι σαν να υπάρχει μια στάση "ποσότητα πάνω από την ποιότητα" σχετικά με αυτό το παιχνίδι τώρα, την οποία δεν βλέπω με το HSW ή το HD. Κάτι πρέπει να αλλάξει διαφορετικά θα χάσετε πολλούς παίκτες
παγώνει συνεχώς - ο καρχαρίας βυθίζεται, ο χρονοδιακόπτης λειτουργεί, δεν υπάρχει αναγνώριση αφής, αλλά το παιχνίδι "συνεχίζεται" επ' αόριστον μέχρι την αναγκαστική επανεκκίνηση και την πλήρη απώλεια όλων των επιτευγμάτων ... αρκετά ενοχλητικό για να σκεφτείτε την απεγκατάσταση
Το καλητερο παιχνιδι που εχω παιξη ποτε
Spleen focus-forming virus ιός σχηματισμού. ... Μαυροφορος γεωργιος & υιος ε.ε. ... Hungry shark evolution το τερας του λοχνεσ. Η cern.
Απόδραση Φιδιού. Πριγκίπισσα Goldblade. Hungry Shark Arena. Rodeo Riders. Doctor Pets. Pet Wash. Angry Shark Miami. Duck Life 3: Evolution. Frog Memo.
Είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά υστερώ πολύ από το παιχνίδι και τα νομίσματά μου δεν εξοικονομούν
stivol magondu (@stivolm) | Twitter
Κάποιος καρχαρίας ζόμπι με σκοτώνει/δεν με αφήνει να πάω πουθενά κάθε φορά που προσπαθώ να παίξω, δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση για να τον σκοτώσω γιατί δεν μπορώ να κερδίσω κέρματα μαζί του να με κυνηγάει παντού
Είναι καλύτερο από τη νεότερη έκδοση, αλλά όταν το παιχνίδι αισθάνεται ότι είσαι πολύ καλός, πετάει πάρα πολλά Β δεν μπορείς να κάνεις τίποτα
Γιατί ο καρχαρίας της αβύσσου είναι πιο δυνατός από τον καρχαρία; Προκαλεί σύγχυση, αλλά μπορώ να δω πώς ο καρχαρίας της άβυσσος μπορεί να νικήσει τη sharkjira πιστεύετε ότι θα κέρδιζε σε έναν αγώνα; Και επίσης, κατά τη γνώμη μου, οι πολύτιμοι λίθοι είναι υπερτιμημένοι, κάντε τους φθηνότερους
Εντάξει, αλλά μερικοί καρχαρίες δυσκολεύονται να φάνε ακόμα κι αν μεγιστοποιήσω τα στατιστικά του δαγκώματος τους. Ο μεγάλος μπαμπάς έχει το χειρότερο πρόβλημα, γιατί πεθαίνει γρήγορα.
Facebook Gaming – Επέκταση για τη δωρεάν cloud gaming ...
Χειριστός!!!!! Αυτό το παιχνίδι πάντα κολλούσε!!!!! Κάθε φορά το παιχνίδι μετά τις διαφημίσεις, το επίπεδο Μη αποθηκευμένο μετά την Υψηλότερη Βαθμολογία που καταγράφεται!!!!! Η λειτουργία ήχου απενεργοποιήθηκε επίσης όταν ανοίξει ξανά η εφαρμογή!!!!! Ταυτόχρονα, επίσης το πιο άτυχο ποτέ μετά το επίπεδο Unsaved!!!!! Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ απογοητευμένο!!!!!
Θυμάμαι ότι έπαιζα μια παλαιότερη έκδοση αυτού του παιχνιδιού πριν από χρόνια (2010-12, νομίζω). Το λάτρεψε τότε. Αλλά τώρα, είναι μάλλον δύσκολο να ελεγχθεί, και υπάρχουν όλα αυτά τα πράγματα που προσπαθούν να με σκοτώσουν (στο παλιό παιχνίδι, υπήρχε μόνο ένας δολοφόνος: οι ψαράδες δυναμίτη). Αν και είναι ωραίο να ανταμείβεσαι με το Gold Rush, νομίζω ότι όλοι οι πυροκαρχαρίες, οι τσούχτρες και οι φώκιες που βγαίνουν από το πουθενά είναι περιττοί.
Με πεταει εξω
Καλούτσικο
Το αγαπημένο μου παιχνίδι