(iOS) MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing mod palju punkte
Feb 24, 2022 9:31:26 GMT
Post by retredebupart on Feb 24, 2022 9:31:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju punkte ▞▞▞
▞▞▞ MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car \u0026 Bike Racing 2022 version ▞▞▞
Järsku. Ühendus serveriga katkes. Möödunud üle nädala ja ei paranenud. Arvake, et see mäng on tehtud
Tõesti lõbus võidusõidumäng!!!🚗🐶🐨🐸😸😊. Kuid ma vajan võidusõiduks rohkem tasemeid, sest võistlesin kõigil tasemetel. Lisa vähemalt tase 70 või 65 pleese Hutch. Ma mängin seda mängu ALATI, kui jõuan tahvelarvutisse. Juhtimine on ülilihtne. Ja kui ma saaksin seda mängu hinnata 80 tärniga, siis annaksin!!!
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing பந்தயம் ldu
Liiga palju reklaame! Palju sagedamini kui arendaja väitel "ainult 2 korda tunnis".
liiga palju reklaame
Hea on rohkem nagu mäkke ronimine .Mulle meeldis mäkke ronimine, kuid pärast selle mängu ilmumist meeldib see mäng rohkem
Igav! Pärast seda, kui ostsin kõik autod ja uuendasin neid. Minu profiil vahetati ja ma jätkan esimesel tasemel alustamist. See on halvim mäng, mida ma kunagi mänginud olen.
Miks on kõigil sõidukitel plahvatuslik pall peal, see rikub mängu. Ühelgi sõidukil ei tohiks neid olla neljarattalised, ei saa isegi kasutada selle täit potentsiaali nagu päriselus. See on loll lisa. mäng oleks ilma selleta väga lõbus!!!
Hei, kas saate lisada nagu uus lv nagu lv kuni lv80 juurde ja lisada uusi autosid ja on palju parem seda mängu mängida, nii et thx, kui teete seda ok bye............. ........
igav ja labane. lihtsalt vajuta gaasi või pidurit.
See mäng oli lõbus kuni sõidukite täiustamiseni, need muutuvad kontrollimatuks monster truck lihtsalt seisab kogu aeg n põrkab palju n kõik sõidukid teevad sama see pole lõbus n see on labane, vajab rohkem juhitavust Ma oleks peaaegu unustanud selle lolli väikese palli. katus põrkad millegi vastu, mille õhkutad, lendad ümber, kui üritad tõusta või õhku tõusta, lendad õhku, see on lihtsalt loll ja loll
Külmub jõukuse kriips ja tase 14 on võimatu, kaotas huvi pärast päevadepikkust proovimist.
Lõbus mäng, pole kindel, mida haledad hinged tunnevad, et nad peavad raha kulutama, kuid ma pole kunagi kulutanud peenraha ega ületanud kõiki tasemeid ja avanud kõik autod
armastan seda mängu. Juhtnupud on võrreldavad päris asjaga. Laske neil tulla, poisid. Mulle meeldisid kõik teie mängud, mida olen siiani proovinud
I, The One - Fun Fighting Game Akcijske igre ktb
Parem on, kui lisate rohkem sõidukeid
Kena mäng, aga põrkab liiga palju ja auto ümberpööramiseks tuleks lisada nuppe, mitte piduripedaali või gaasipedaali abil ning kui ma vaatan preemiate reklaame, siis video ei tööta, lihtsalt tume ekraan ja peate väljumiseks vajutama kodunuppu, parandage see. .,
Mäng on korras. Müntide teenimiseks ja prestiiži tõstmiseks kulub palju aastaid. Ja nüüd ei saa ma 49. taset avada, kuigi lõpetasin 48. taseme. Palun aidake
sellest versioonist sõltuvuses. meeldis originaal aga meeldib see
Lõbus, kuid siiski on mõned vead..
väga lõbus ja nauditav
Uus versioon külmub, palun lahendage see
Hindaksin mängu palju kõrgemalt, kuid kõik minu mündid nullisid... JÄLLE. Seda on juhtunud mitu korda. Olen ilmselt kaotanud sadu tuhandeid münte. Olin nii lähedal mitme sõiduki uuendamisele ja kaotasin need kõik. JÄLLE!!!
Ostsin paar päeva tagasi. Kui ma oma kontot vaatasin, võeti ostu eest topelttasu. Palun andke mulle teada, kuidas seda parandada
Liiga palju palka ei võida piisavalt. Mäng edeneb aeglaselt. Sa tabasid esimese palgamüüri umbes 2 dollarit enne 5. taset. Pärast seda 5 dollarit... ja ma olen kindel, et see jätkub. Ei saa isegi tundi mängida, ilma et kulutaks rohkem, kui mäng väärt on.
Mäng on ok. Kuid kui ostate midagi pärisrahas, ei kajastu see teie mängus. Palun paranda see.
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing रेसिंग ppu
Idee on hea. Sa kulutad mängule palju aega ja sa ei saa suurema veoautoga teisel rajal uuendada. Mäng oli liiga raske, nii et installisin see ei jõudnud kuhugi.
Masendav ja ebajärjekindel füüsika. Ärritavad kontrollid. Kui ma tahaksin lihtsalt istuda ja ilma mõjuva põhjuseta vihastada, helistaksin oma endisele. Desinstallitud.
MMX Hill Dash 2 – Offroad Truck, Car & Bike Racing Versenyzés kbk
auto sõidab lakkamatult ja pöörab ümber, olenemata sellest, kui palju taset tõstad ja kütus saab pidevalt tühjaks.. täida mängu palle. Hill Climb mäng on palju parem.
Vaatamata mitmetele kaebustele pole lahendust ikka veel leitud. Sellel rakendusel on suuri krahhiprobleeme. Iga 2 või 3 taseme katse järel jookseb mäng kokku. See ei ole külmunud, kuid te ei saa midagi teha. Nuppude vajutamine ei tee midagi. Ainus lahendus on rakendus sundsulgeda ja taaskäivitada. Pärast 20 või 30 korda muutub see tõesti tüütuks. See probleem muudab rakenduse piiripealse esitamiskõlbmatuks. Tasemetel on saadaval ka vähem valuutat.Kulutamisel on edenemiseks suurem rõhk kui Hill Dash 1 puhul.
Suurepärane mäng, kuid tunnistamine on raske
Suurepärane mäng, umbes 7. tasemeni ja edasi, siis on reklaamid meeletud. 1 võistlus 1 kuulutus 1 võistlus 1 kuulutus. Oleks tore, kui neid poleks palju.
Ei käivitu üldse viimase 2 päeva jooksul, takerdub käivitamisel ja kuvab ainult Hutchi logo. Proovisin andmeid kustutada ja ka uuesti installida, kuid edutult.. Lähen tagasi Hill Climb Racing 2 juurde!
Olgu, aga ma ei vaata pärast iga võistlust reklaami.
Lõbus mäng, kuid palju lisandeid. Selle kustutamine.
Mängu rikkusid pidevad reklaamid. Hästi tehtud Hutch keeras väga hea mängu üles.
Pole mõeldud lastele nagu mina (37) aastane laps. Halb on see, et see tekitab sõltuvust, ma arvan, et see on ainus halb asi. Arvasin, et see oleks lihtsam kui heade asjade loetlemine.
see on naljakas mäng, kuid tase 35 on fu#_$@. nii et ma kustutan mängu.
suurepärane mäng. vinge graafika. väljakutseid pakkuvad tasemed.
liiga palju reklaame ... liiga palju ... tapab lõbu
kuidas oma vanu andmeid taastada. Ühendasin mängu Facebookiga. sõidukite uuendused vajavad nii palju münte, et peate sõna otseses mõttes mängima 10 korda, et värskendada ainult ühte asja viiest.
Eelistan laialdaselt Hill Climb Racing 2 mängimist... 3D on ok, kuid võidusõit tundub lünklik, mitte vedel...
See oleks lihtsalt 4 või 5 tärni, kui ei oleks tunnet, nagu prooviksite juhtida hüppavat palli, mille visati mu kõrgliiga viskaja. Isegi kõrgetasemelise, võrdselt tasakaalustatud statistika korral on sõidukeid raske kontrollida ja iga katse lõpetada rada korraliku kiirusega on peaaegu võimatu, kui põrkate mäest alla ja kohe pöörate või kaotate kogu hoo ja ei jõua raja läbimiseks piisavalt. .
Olen seda mängu juba mõnda aega mänginud, kuid reklaam iga kord, kui proovin taset uuesti või lähen taset või võistlust alustama või lõpetama, on naeruväärne. Ma tean, et sa pead kuidagi raha teenima, aga ma olen väljas.